“Som el que mengem”
“Som el que mengem”

Recepta de Panellets Vegans

Panellets Veganos
PANELLETS VEGANOS.pdf
Documento Adobe Acrobat [38.9 KB]

Receptes amb superaliments

Los superalimentos
Los Superalimentos en tu día a día3.pdf
Documento Adobe Acrobat [3.2 MB]

Les receptes dels nostres concursos

Us deixem les receptes que van participar en el nostre primer Concurs de Postres! Disfruteu-les!
Comencem pel postre guanyador: 

1. MAGDALENES TÉ CHAI (Paula)


3 ous mitjans
170 grs. de sucre morè
60 ml. de llet de civada
190 ml d'oli d'oliva suau o girasol (nosaltres vam fem barreja Uns 120 de girasol i uns 70 d'oliva)
La pell ratllada d'una llimona
210 grs. de farina integral
7grs. de llevat
Un polsim de sal
Ametlles filetejades
2 cullereades de té chai


- Primer vam treure els ous de la nevera perquè estiguessin a temperatura ambient.
- Vam preparar un infusió de té Chai (amb té negre) posant directament les espècies a la llet, sense que arribi a bullir. Les vam escalfar uns 3 minuts i les vam deixar reposar fins a temperatura ambient.
- Vam barrejar els ous amb el sucre morè fins que doblen el seu volum i es queden com una crema.
- Després afegim l'oli i la llet infusionada amb el té Chai a temperatura ambient i barregem.
- Barregem la farina, amb el polsim de sal i el llevat i ho passem pel tamís i ho afegim. Ara no cal tornar a barrejar molt, només que quedi incorporat i prou, també aquí afegirem la ratlladura de la pell de llimona. No cal remenar molt sinó treurem l'aire que vam incorporar amb la barreja dels ous i el sucre.
- Afegim les ametlles filetejades reservant una part per la decoració.
- Introduïm la massa a la nevera, un mínim d'un hora, però ideal si podem deixar la massa reposar fins l'endemà.
- Escalfem el forn a 250 grs.
- Treiem la massa de la nevera i preparem les càpsules, és ideal ficar les càpsules de paper dintre d'un altre motlle més rígid tipus silicona o una safata de cup cakes, fa que pugin més.
- Omplim les motlles fins les 3/4 parts ja que pujen i si no, es poden desbordar, és senzill de fer amb una cullera de gelat.
- Tirem una mica de sucre per sobre de les magdalenes i si volem podem possar també les ametlles filetejades reservades. Les ametlles faran que no sorti "copete" a la magdalena o que surti menys però donen molt bon sabor.
- Fiquem les magdalenes al forn i baixem la teperatura a 210 graus durant 12-15 minuts. 
Per veure si están fetes les puden punxar amb un escuradents i si surt net ja están a punt.
Esperar que es refredin, al menys una mica, i que vagi de gust!!!

 

2. BIZCOCHO DE CHOCOLATE (Teresa)


150 gr de chocolate de cobertura
100 gr de mantequilla
5 huevos
150 gr de azúcar
120 gr de harina y 20 gr de maicena
1 sobre de levadura
- Derretir el chocolate con la mantequilla y reservar.
- Batir los huevos con el azúcar hasta que estén espumosos.
- Añadir el chocolate con la mantequilla poco a poco y se requiere batirlo para que se incorpore adecuadamente.
- Incorporar la harina tamizada con la levadura y la maicena.
- Rellenar un molde y cocer a 180ºC durante 30 minutos.
TRUFA
1/2 L de nata para montar
60 gr de azúcar
90 gr de cobertura de chocolate
Esencia de canela
- Cuando la nata con el azúcar arranquen a hervir, incorporar la cobertura de chocolate y retirar del fuego cuando esté diluida.
- Dejar enfriar y reservar en la nevera durante 24 horas.
Pasado el tiempo, montar como si se tratara de nata.
NATA
500 gr de nata para montar
60 gr de azúcar
- Poner la nata una media hora en el congelador.
- Montar añadiendo el azúcar poco a poco.

 

3. PASTEL DE CHOCOLATE Y PLÁTANO (Daniela)


Se utilizaron 2 moldes de 15 cm de diámetro y una boquilla 1M
200 ml de aceite de girasol
200 gr de azúcar
4 huevos
200 g harina de trigo
200 g de plátano en puré (3 plátanos)
2 cucharaditas de levadura 
50 gr de chips de chocolate
1 cucharadita de harina para mezclar y agregar la levadura y los chips de chocolate
2 cucharaditas de canela

 

Calendari d'Activitats:

Descobreix al nostre Tauler d'Anuncis els nostres tallers, sortides, activitats i degustacions en IG

@club_espai_organic

+ Informació

Horari:

Dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 21 h.

Dissabtes de 10 a 15h

Contacte:

Orgànic SCCL
Carrer de Sant Lluís 17
08850 Gavà

 

Teléfono: 693724705 693724705

Orgànic SCCL

Feu un cop d'ull als nostres productes, serveis i a la nostra secció de consells per a una alimentació equilibrada.

Ara Orgànic SCCL en xarxes socials

 


 

Master Card Visa American Express
MasterCard, Visa, American Express
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Organic SCCL | Societat Cooperativa