“Som el que mengem”
“Som el que mengem”

Assesorament i Serveis Orgànic SCCL

Un servei bàsic dins del projecte Orgànic S.Coop és l'accés a l'atenció personalitzada sobre salut i nutrició. L'assessorament amb un expert en dietètica i nutrició, serà un servei que podran utilitzar tots els clients que així ho desitgin i on rebran informació i consells nutricionals que els ajudin a controlar el seu pes, conèixer dades sobre el seu metabolisme, conèixer quins són els remeis disponibles per a millorar la seva salut,... Es realitzaran dietes adaptades segons les necessitats de cada persona, i per això es contarà amb un programa informàtic que permetrà registrar dades i calcular els paràmetres adequats.

D'altra banda, hi haurà un assessorament gratuït amb consells bàsics de dieta equilibrada, receptes, cistella de la compra, i idees per aprendre a incorporar a la dieta nous aliments.

 

Espai Orgànic també ofereix la possibilitat de poder gaudir de teràpies naturals com són la naturopatia, la reflexologia podal, quiromassatge, auriculoteràpia, reiki, aromateràpia i carta astral. A més, de tenir una consulta per realitzar serveis personalitzats, també conta amb una sala d'activitats on es fa ioga regularment i activitats puntuals com tallers de cuina, degustacions, tallers de cosmètica natural, xerrades sobre benestar emocional, sostenibilitat ambiental i fitoteràpia. 

També tenim la nostra terapeuta floral , la cooperativista Silvia Rivera Jiménez, amb la seva consulta de FLORS DE BACH per tractar les teves emocions i ajudar-te a arribar a un millor benestar. @nutretuflor

Calendari d'Activitats:

Descobreix al nostre Tauler d'Anuncis els nostres tallers, sortides, activitats i degustacions en IG

@club_espai_organic

+ Informació

Horari:

Dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 21 h.

Dissabtes de 10 a 15h

Contacte:

Orgànic SCCL
Carrer de Sant Lluís 17
08850 Gavà

 

Teléfono: 693724705 693724705

Orgànic SCCL

Feu un cop d'ull als nostres productes, serveis i a la nostra secció de consells per a una alimentació equilibrada.

Ara Orgànic SCCL en xarxes socials

 


 

Master Card Visa American Express
MasterCard, Visa, American Express
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Organic SCCL | Societat Cooperativa