“Som el que mengem”
“Som el que mengem”

Assesorament i Serveis Orgànic SCCL

DEGUSTACIÓ

(Cafès, tes, batuts, sucs, torrades, galetes, magdalenes, vins, cerveses...) 


L’Espai Orgànic no és només un lloc on comprar. És també un lloc on sentir-s’hi com a casa. Per això, en un espai destacat a l’entrada disposem d’una zona de degustació dels nostres productes, on estar a gust. Taules i cadires en un entorn acollidor, on els clients poden relaxar-se tot prenent un batut o un suc elaborat amb els productes a la venda a la botiga, o una bona tassa de te o cafè. 


El tret distintiu d’aquest espai de degustació és, sens dubte, la qualitat. El te i el cafè que servim no es compara amb els de la majoria de bars i cafeteries: l’oferta és àmplia i variada, amb productes més propers al concepte “gourmet” que a la dosi de cafeïna del dia a dia a qualsevol bar. La zona de degustació de l’Espai Orgànic ha de ser un lloc sense estrès i on els clients facin una pausa en el ritme frenètic del dia a dia. 


Per crear aquest espai tant singular, hem condicionat un entorn acollidor, amb tons de fusta a les parets, imatges inspiradores, i amb unes làmpades que recorden la sala d’estar de casa. 


Els preus dels productes que s’hi poden degustar estan d’acord amb aquesta filosofia. No són preus prohibitius, elitistes, però tampoc preus baixos que busquen competir amb els bars de la zona, perquè no som un bar. La idea és pagar un preu raonable per un producte ecològic i de qualitat, que a més et pots endur a casa per a consumir-lo habitualment. 


Un altre aspecte fonamental de l’espai de degustació és oferir diàriament sucs i batuts fets amb la nostra verdura, fruita i hortalissa eco i de proximitat, cada dia diferents! 

També s'ofereix productes de la botiga per a tastar-los de forma gratuïta. La idea és donar a conèixer productes que el consumidor normalment no coneix, o marques noves o que vulguem introduir. Aquest tast és un al•licient més per al client que vol introduir-se i fer la transició cap a una alimentació ecològica i més sana.

Calendari d'Activitats:

Descobreix al nostre Tauler d'Anuncis els nostres tallers, sortides, activitats i degustacions en IG

@club_espai_organic

+ Informació

Horari:

Dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 21 h.

Dissabtes de 10 a 15h

Contacte:

Orgànic SCCL
Carrer de Sant Lluís 17
08850 Gavà

 

Teléfono: 693724705 693724705

Orgànic SCCL

Feu un cop d'ull als nostres productes, serveis i a la nostra secció de consells per a una alimentació equilibrada.

Ara Orgànic SCCL en xarxes socials

 


 

Master Card Visa American Express
MasterCard, Visa, American Express
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Organic SCCL | Societat Cooperativa